Team

Luc van Kruijsdijk

Praktijkeigenaar, Fysiotherapeut, Rugspecialist, Duizeligheidsklachten

Hallo ik ben Luc van Kruijsdijk (manueel) fysiotherapeut en ben sinds 2006 de eigenaar van Fysiorooi. 

Binnen Fysiorooi ben ik gespecialiseerd in het behandelen van duizeligheidsklachten en (chronische) rugproblemen. Na scholing en masterclasses aan het Kenniscentrum Duizeligheid (ADC), kan ik u bij de meeste duizeligheidsklachten helpen. Voor de rugproblematiek heb ik door vele opleidingen, goede contacten met specialisten en de participatie in het Rugnetwerk Zuidoost Nederland veel ervaring opgedaan.

Ik ga hierbij als zorgverlener graag opzoek naar het gehele plaatje achter de klacht en u als mens.

Mijn werkdagen zijn:

MA WO DO VRIJ

Marjolein Hulsen

Fysiotherapeut, Bewegingswetenschapper, Master Manueel Therapeut

Hallo ik ben Marjolein Hulsen en ben sinds 2018 werkzaam als (manueel) fysiotherapeut bij Fysiorooi. Voordat ik als fysiotherapeut aan de slag ben gegaan, heb ik mijn master Bewegingswetenschappen afgerond in Maastricht. Inmiddels heb ik aan de HAN in Nijmegen ook mijn master Musculoskeletale Revalidatie (manuele therapie) behaald. Naast deze opleidingen heb ik diverse cursussen gevolgd, ben ik lid van het schoudernetwerk Zuidoost Nederland (SNZON) en pas ik ook dry needling toe. 

U kunt bij mij terecht voor veel verschillende soorten klachten, zoals: 

 • Acute en chronische schouderklachten
 • Revalidatie na schouderoperaties
 • Nek- en hoofdpijnklachten
 • Lage rugklachten
 • Heup- en knieklachten
 • Andere spier-, pees- en gewrichtsklachten
 • Revalidatie na heup- en knieprothese

Mijn werkdagen zijn:

MA DI DO VRIJ

Emilio van Dinther

Fysiotherapeut, Master Manueel Therapeut, Dry needling

Hallo ik ben Emilio van Dinther. Ik ben sinds 2018 werkzaam als fysiotherapeut in de eerste lijnspraktijk, na mijn afstuderen aan de AVANS Hogeschool te Breda.

Ik ben sinds 2022 werkzaam bij Fysiorooi te Sint-Oedenrode, waar ik met veel plezier samenwerk met o.a. huisartsen, een podotherapeute, een diëtiste, collega’s fysiotherapeuten en specialisten uit de regio.

Na mijn afstuderen als fysiotherapeut heb ik verschillende cursussen gevolgd, waaronder Dry Needling (2019) en Mulligan ABC (2023) en heb ik mijn Master in de manuele therapie afgerond aan de SOMT University (2022). Mijn interesse is breed, maar ik vind de orthopedische kant van fysiotherapie het meest interessant. U kunt bij mij terecht met alle klachten aan het bewegingsapparaat, met als specialiteit lage rugklachten, thoracale klachten, nekklachten, schouderklachten en klachten aan de heup, knie of enkel. Ik ben lid van het knienetwerk Brabant en ik ben bezig me hier verder in te verbijzonderen. Tot snel in de praktijk!

Mijn werkdagen zijn:

MA DI WO DO

Bart Bongers

Fysiotherapeut, Revalidatietherapeut

Hallo ik ben Bart Bongers en ben sinds 2023 afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut en werkzaam bij Fysiorooi. Mijn interessegebied licht vooral bij de chronische aandoeningen, bij de geriatrie en het revalidatieproces. In mijn voorgaande stages heb ik veel ervaring opgedaan met patiënten met een Niet Aangeboren Hersenaandoening (NAH). Dit is een van de onderwerpen waarin ik mij graag verder wil ontwikkelen. 

Ik ben vanaf 2024 lid van het Chronisch Zorgnet. Dit is hét landelijk netwerk met gespecialiseerde therapeuten die gesuperviseerde beweegtherapie en leefstijlbegeleiding bieden aan mensen met chronische aandoeningen, zoals perifeer arterieel vaatlijden (PAV, etalagebenen), COPD, astma, hartaandoeningen en COVID-hersteltraining. Ook zal ik me gaan specialiseren in de ziekte Parkinson en lid worden van het ParkinsonNet.

Mijn werkdagen zijn: 

DI WO DO VRIJ

Jean van Schijndel- Bogaards

Fysiotherapeut, Revalidatietherapeute, ParkinsonNet, ZwangerFit

Hallo ik ben Jean van Schijndel-Bogaards, ik ben sinds 2022 in dienst bij Fysiorooi. Hiervoor heb ik 6 jaar in Amerika gewerkt in een revalidatiecentrum voor nieuwe heup, knie en schouder. Deze ervaring breng ik hier graag in de praktijk. Daarnaast ben ik Parkinson therapeute en geef ik ZwangerFit

Algemeen fysiotherapeute, revalidatie en Parkinson therapeute

 • Revalidatie totale heup en totale knie
 • Revalidatie knie, heup, enkel klachten
 • Fascie therapie
 • Revalidatie bij ouderen
 • Gespecialiseerd Parkinson therapeute
 • ZwangerFit Docente
 • Aangesloten bij ParkinsonNet en KNGF

Mijn werkdagen zijn: 

DI WO DO 

Ilse Trieling

Fysiotherapeut, COPD, Revalidatietherapeut Chronisch Zorgnet

Ik ben Ilse Trieling en ben sinds 2022 werkzaam bij FysioRooi.

Ik ben gespecialiseerd in revalidatie bij longaandoeningen, Long COVID en revalidatie tijdens en na een oncologisch traject. Ik ben aangesloten bij het Chronisch Zorgnet.

Ik werk graag met u samen om te kijken naar een passend behandelplan en een passende vorm van beweging!

Als fysiotherapeut ben ik erg betrokken en ga ik graag de uitdaging aan om mensen weer pijnvrij en op een leuke wijze aan het bewegen te krijgen.

Mijn werkdagen zijn:

MA WO DO VRIJ

Marieke van Rooij

Fysiotherapeut, Geriatrie en chronische zorg

Hallo, ik ben Marieke van Rooij, ik ben sinds 2022 bij Fysiorooi werkzaam en zit al bijna 30 jaar in dit prachtige, diverse vak.
In de loop der jaren ben ik binnen de fysiotherapie steeds meer gericht op chronische aandoeningen. U kunt dus gerust bij mij terecht met o.a.
-artrose,
-etalagebenen,
-trainen bij kanker,
-osteoporose,
-angst om te vallen en valpreventie
-en binnenkort ook COPD.
Tot ziens!

Mijn werkdagen zijn:

MA en DO 

Juliëtte Foederer

Administratief baliemedewerkster

Hallo ik ben Juliette Foederer, ik ben sinds 2013 werkzaam bij Fysiorooi als baliemedewerkster. Als u belt of aan de balie komt sta ik u heel graag te woord en beantwoord ik graag uw vragen. Voor vragen over uw rekening of vergoeding kunt u bij mij terecht.

Mijn werkdagen zijn:

MA DI DO VRIJ (tussen 08.30-15.00 het beste bereikbaar)

Werken bij Fysiorooi?

Stuur jouw motivatie en CV naar info@fysiorooi.nl